Beschrijving

Wij verhuren ons landelijk en rustig gelegen vakantiehuis Casa del Porticato. Het huis is gunstig gelegen tov uitvalswegen (voor dagtochten en uitjes), nabij het provinciestadje Borgo val di Taro (6km) in Emilia Romagna (provincia Parma).

Indeling huis:
Portiek, comfortabele zit-woonkamer met TV en geluidsinstallatie, grote eetkeuken met 8 persoons eettafel: op de etage bevinden zich 3 flinke dubbele slaapkamers en een grote badkamer met toilet, bidet, wastafel, douche en bubblebad. Op de grote overloop bevindt zich een werkplek en de wifi aansluiting. het interieur is typisch italiaans en smaakvol, comfortabel en luxe.

Buitengebeuren:
Er is een grote parkeerplaats voor 2 auto’s. Groot zonneterras met ligbedden en stoelen en uitzicht over de vallei. Aan de keuken grenst een terras met eettafel. Ook is er een buitentoilet en een wasruimte met wasmachine en droger.

Ligging:
Op de hellingen van de vallei van de rivier de Taro: middenin de natuur op 6 km van het leuke provinciestadje Borgo val di Taro (winkels, restaurants, terassen, markt etc.) en 10-15 minuten van de autostrada van Parma richting de kust. De kust en strand zijn binnen 1 uur te bereiken, de stad Parma binnen 40 minuten. De Cinqueterre en Toscane zijn goed te bereiken vanuit het huis. Het huis ligt in een zgn. “Borgo” met 5 huizen bovenop een heuvel. 2 van de 5 huizen zijn permanent bewoond.

Omgeving:
In de omgeving zijn veel leuke landelijk gelegen authentieke plaatsjes, er is veel natuur en het is boerengebied. Het landschap is afwisselend met veel bos, de bergen zijn vriendelijk. Hier komt de Parmaham en de parmezaanse kaas vandaan en de beste paddestoelen van de wereld. 5 km van het huis is een wereldrestaurant. de eigenaresse Franca en haar moeder Aurelia, koken de sterren van de hemel. Tussen 25-30 euro per persoon eet je een volledige maaltijd met wijn. Ook de pizza’s van haar zoon Ivan uit de steenoven, zijn perfect.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 2
  • Aantal personen (maximum): 5
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving