Beschrijving

Op 5 km van het authentieke plaatsje São Bartolomeu de Messines treft u Camperstop Messines, verscholen tussen de eucalyptus, oleander, kurkeiken en groene heuvels, aan. Binnen 20 minuten bent u in het toeristische hart van de Algarve: Albufeira.
Camperstop Messines is ideaal gelegen om de andere Algarve te ontdekken: geniet van de rust en de ruimte buiten de gebaande paden. Vanuit uw camper maakt u mooie wandelingen of fietstochten in het ongerepte authentieke landschap van de Barrocal. Camperstop Messines is ook een prima uitvalsbasis voor uw geocaching zoektochten, er zijn verschillende caches in de omgeving te vinden.
Maak een praatje met de geitenherder, bezoek één van de lokale cafés (1 km) of geniet van een verrassend lekker maal in een van de nabij gelegen restaurants (1,2 km).

Laat u verrassen door de levendigheid van SB Messines met zijn markthal, vele kleine winkels, cafés, restaurants en supermarkten vol lokale en regionale specialiteiten. Daarnaast beschikt SB Messines ook over een postkantoor, banken, kiosken met internationale kranten en tijdschriften. Uiteraard biedt Camperstop Messines alles voor aangenaam en comfortabel verblijf.

Inbegrepen in het tarief zijn water, wifi, gebruik van de service area, douche en toilet. Wij bieden een gratis boodschappenservice aan: laat ons weten wat U nodig heeft van de supermarkt en wij leveren dit rond 18.00h bij uw camper zonder bezorgkosten.

Activiteiten
Camperstop Messines heeft diverse wandel-,fiets en motorroutes voor U beschikbaar. Bij voldoende interesse wordt 1 keer per week een gezamenlijke wandeltocht georganiseerd. Op zondag verzorgen wij het vervoer van en naar een van de locale restaurants, waar U kennis kunt maken met streekspecialiteiten als geit en wildzwijn. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dus wees er op tijd bij !
Verder zijn wij U graag behulpzaam bij het regelen van bijvoorbeeld paardrijden, buggy safari of andere activiteiten in de omgeving.

Park & Fly
Sinds kort bieden wij onze gasten ook de mogelijkheid om de camper te stallen op ons terrein gedurende uw bezoek aan Nederland. Wij brengen en halen U van en naar de luchthaven van Faro. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Camping
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 40
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving