Beschrijving

Er was eens…… zo beginnen de meeste sprookjes toch? Maar sprookjes bestaan niet, of toch wel? Niet ver van Nederland vandaan, op slechts 8 uur rijden van Utrecht, in een nog niet door toerisme gebied, ligt Domaine Bonneblond verscholen. De weg er naar toe is zéker sprookjesachtig te noemen, je moet het maar net weten te vinden. We verklappen en delen heel graag aan jullie onze plek en we hopen dat jullie net zo ‘betoverd’ raken als ons!

Centraal op het 69 tellende hectare landgoed liggen een diversiteit aan verblijfsaccommodaties. Van onze gemoedelijke familiecamping met ruime kampeerplaatsen tot luxe glamping tenten van het Betere Boerenbed, (met een knipoog naar ” het kleine huis op de prairi”). Van een vakantiehuis met ruimte tot 20 personen tot chambre d’hôte overnachtingen. Van appartementen voor twee personen tot familiekamers, ook voor grote gezinnen tot 6 personen. Liever spectaculair op grote hoogte overnachten? Nieuw dit jaar is boomhut ‘Ransuil’ voor 4 personen op een van de mooiste plekjes van het landgoed! Of je nu een nacht of meerder nachten bij ons wil verblijven, we hebben voor ieder wat wils.

Lekker wegdromen over het schitterende uitzicht over de landerijen, dit jaar met bebouwd met graan. In de verte zie je het geografische middelpunt van Frankrijk liggen, het dorpje Vesdun. Het zoutwaterzwembad zorgt voor de nodige afkoeling en ben je avontuurlijker ingesteld? Ja dan neem je een plons vanaf het vlonder wat in het zwemmeer ligt, waar je met een stoer vlot naar toe kunt. Als het een dagje iets minder weer dan kunnen de kinderen zich prima vermaken op de speelzolder.

Janna en Kobus onze kune-kune varkens houden écht van knuffelen, al eens een varken van zo dicht bij gezien en op het buikje gekriebeld? We hebben ook twee paarden, een ezel, kippetjes en een haan, konijntjes, honden en een poes, een gezellig beestenbende op de boerderij!

Verse broodjes hangen iedere ochtend klaar in de landwinkel en je kunt iedere avond aanschuiven aan onze table d’hôte formule, kip met patat afhalen of zélf je pizza maken en beleggen, smullen maar!

Als het donker is zie je honderdduizend sterren aan de hemel, zelfs de Melkweg is zichtbaar, hoe bijzonder is dat! Spannende verhalen rondom het kampvuur en marsmellows roosteren dat is een heel mooi eind van wéér een prachtige dag.

Wij, Helen en Willem, heten jullie van harte welkom en willen graag jullie ‘Het Bonneblond’ gevoel te laten ervaren!

 • Betalen per bank
 • Laagste prijsgarantie
 • Veilig betalen

Kenmerken

Kenmerken

 • Type accommodatie: Bed Breakfast
 • Aantal personen (minimum): 1
 • Aantal personen (maximum): 20
 • Aantal slaapkamers: 9
 • Aantal badkamers: 5
 • Aantal woonlagen: 2
 • Aankomsttijd: 15:00
 • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving