Beschrijving

Ons vakantiehuis la Bergerie ligt op 800 meter van de Atlantische zee aan de baai van Bourgneuf (een soort waddengebied). La Bergerie heeft een ruime huiskamer met een open keuken. In de keuken vaatwasser, wasmachine, koelkast, magnetron en oven. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een ruime douche en apart toilet. Gratis wifi.

Er zijn twee zitjes met tafel en stoelen in de bijbehorende tuin, evenals twee ligstoelen. De tuin is afgesloten en u kunt er uw auto parkeren. Er is een zwembad in de gemeenschappelijke tuin, evenals een zandbak en houten boot om in te spelen.

Op 10 km zijn er mooie ruime stranden. Onze gasten gaan altijd graag naar het eiland Noirmoutier dat bij ons voor de kust ligt en met een brug bereikbaar is. Er zijn op het eiland evenals aan de kust veel fietspaden en uitgezette wandeltochten langs de zoutpannen en door de bossen. Er zijn twee golfbanen op ca 20 en 30 km. Onze buren zijn oesterboeren of kokkelvissers. Er zijn diverse heel verschillende havens bij ons in de buurt die leuk zijn om te bezoeken. Er is ook wijnteelt in onze regio de Vendee. Vooral in de zomer zijn er hele leuke markten in onze omgeving.

Wij verhuren tevens een vakantiehuis voor 5 a 6 personen en een studio voor 2 personen. Een paar avonden per week bieden wij de mogelijkheid om me te eten met onze table d’hote. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 14
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving