Ateliers Les Landes

Code: AD-21677
1/12

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon
  • Aantal personen : 6
  • Aantal slaapkamers : 3
  • Boerderij

Beschrijving

Domaine ‘Ateliers Les Landes’ is een oude wijnboerderij die door Pauline Janmaat en Maarten Verheijen werd getransformeerd tot een bijzondere vakantie-en workshopplek. Na 20 jaar lang een ontwerp-annex fotostudio gerund te hebben in Nederland, verwisselden zij de hectiek voor de rust van het Franse platteland. Ateliers Les Landes ligt op 1 hectare grond en biedt een schitterend uitzicht over de uitgestrekte velden en wijngaarden.

 

Lees complete beschrijving

Er zijn drie smaakvol ingerichte gîtes, waarbij het karakter van de boerderij behouden is: Gite Bacchus (4 personen) Gîte Uranus (5 personen), Gîte Sol (6 personen) Chambre d'hôtes Venus (2 à 3 personen). Er is een heerlijk groot zwembad dat op warme dagen voor de nodige verkoeling zorgt ( 6x14 meter !)

Het komend seizoen zullen weer workshops in verschillende disciplines worden gegeven, zoals: fotograferen, tekenen en schilderen en beeldhouwen.

Op Les Landes is het ook ideaal om gezamelijk met familie of vrienden vakantie te vieren, waarbij het toch mogelijk is een stuk privacy te behouden.

Ateliers Les Landes is landelijk gelegen midden tussen de wijnvelden in een lieflijk glooiend landschap met in de verte de Montagne Noire en soms zijn ook de Pyreneeën zichtbaar.

Het domaine in Cahuzac sur Vère ligt midden in de wijnstreek van Gaillac in de Tarn, regio Midi Pyrénées. Er heerst een mild landklimaat met veel zon door invloed van de middellandse zee. Het landschap is glooiend, soms bijna bergachtig, maar vriendelijk. Met veel wijngaarden, zonnebloemvelden, glooiende akkers met koren of koolzaad, en zo nu en dan een kudde schapen of geiten. Het wordt dan ook wel het Toscane van de Sud – Ouest genoemd.

Vanuit les Landes kun je naar verschillende wijnproeverijen wandelen, waar je vrijblijvend de Gaillac wijnen kunt proeven.

Je vindt hier vriendelijke dorpjes gebouwd uit witte kalksteen, dit is de streek van de bastides. Hier woonden de Katharen, Cordes sur Ciel, op een steenworp afstand gelegen, is een goed voorbeeld van een middeleeuwse bastide.

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Boerderij
  • Aantal personen (minimum): 2
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar voor dit vakantiehuis