Ädelfors Vakantiehuisjes

Code: AD-21604
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 4
  • Vakantiehuis

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Onze huisjes staan aan de rand van het historische goudwassersdorpje Ädelfors en de rivier de Emån in een prachtige bosrijke omgeving. Rondom Ädelfors zijn er talrijke glasheldere meertjes om te zwemmen, vissen en kanaovaren.

In en rondom Ädelfors is veel te doen voor jong en oud. Echt goud vinden in het goudwasserscentrum aan de Emån. Het bezoeken van het unieke Mineraal en Groeve museum. Kanovaren op en vissen in de Emån. Bos- en ravijn wandelingen maken, paardrijden en fietsen. Wij verhuren mountainbikes en een vissersbootje

De huisjes huurt u van de Nederlandse/Duitse eigenaars. Wij, Anita en Raymond wonen samen met onze Noorse boskaters Max en Joepi al 12 jaar in Ädelfors.

We hebben in deze twaalf jaar ons driehonderd jaar oude Disponenthus en de vakantiehuisjes gerestaureerd en gerenoveerd. We mochten hier bij ons al heel veel gasten uit Nederland, Duitsland, Spanje, Engeland, België, Denemarken en Zweden ontvangen.

Daar wij beiden zowel Duits, Engels, Nederlands en Zweeds spreken kunnen we onze gasten ook altijd goede tips over wandel- en fietsroutes, de omgeving, glasdesign, goudwassen, vissen, etc. geven. Uiteraard in hun eigen taal, wat natuurlijk erg wordt gewaardeerd. Ook hebben wij detailkaarten van de omgeving gemaakt die onze gasten meenemen als ze er op uit trekken.

Onze huisjes

Onze sfeervolle vakantiehuisjes, elk met een mooie houten terras en kwaliteits tuinmeubels zijn geschikt voor 4 personen. Eventueel kunnen er 1-2 extra bedden bijgezet worden. Indeling: Twee slaapkamers, een goed uitgeruste keuken en badkamer, een woonkamer met sfeervol houtkacheltje (behalve de Björkstuga).

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.