Beschrijving

Villa Aliki, Mirtos, Zuid Kreta

Een Uiterst compleet en goed verzorgd, kleinschalig complex, bestaande uit Enkele eenheden met 2 Ieder Zeer ruime 3-kamerwoningen, geschikt voor 2 tot 5 personen en Een ruime 4- kamerwoning voor Maximaal 7 personen, Gedeeltelijk Omringd door Een mooie tuin. Door de wat Hogere ligging van Villa Aliki kunnen onze for Gasten Genieten van Een adembenemend Uitzicht op de zee, Het Prachtige gebergte en Het Dorp Mirtos. De meetafstand tot winkels, restaurants, de boulevard en het Strand is via Een Soort ezelspad Zo’n 150 tot 250 meter. Over de geasfalteerde weg is de meetafstand naar de diverse MOGELIJK mogelijk Voorzieningen ongeveer 400 meter. De woningen Zijn voorzien van Een gezellige kleurrijke Woonkamer met zithoek, waar de Eventueel Een extra campingbedje voor een 5e (7e) Persoon kan worden bijgeplaatst. De Open Keuken is ruim en Uitstekend ingericht, oa is aanwezig: magnetron, electrisch 4-plaatsfornuis (van keramische Kookplaten) met oven, Koffiezetapparaat (! Ook SENSEO-koffie apparaten beschikbaar), Waterkoker, dubbeldeurs koelkast (vriezen en Koelen) en Uitgebreide keukenequipment . Daarnaast 2 slaapkamers en Een Badkamer met douche, Vaste wastafel en toilet. De vrijgelegen 4-kamerwoning beschikt over 3 slaapkamers, Zeer grote Woonkamer ontmoette Keuken en 2 Badkamers, 2 Balkons en Een mooi terras.

De Zeer ruime Terrassen Hebben alle terrasmeubilair, parasol en ligbedden. De 3-kamerwoning op de Verdieping heeft meer dan 3 Balkons en Een terras. De 4-kamerwoning heeft boven Waar Een terras en 2 Balkons.
De woningen Zijn voorzien van flatscreen-Televisie met Satelliet-ontvangst, plafond-ventilatoren en Hebben alle Een (huur) kluisje. Ze Hebben alle air-conditioning, Het eventuele gebruik Ervan Moet ter plaatse Worden afgerekend. Gratis Draadloos Intermet Voldaan Uw laptop.

Samengevat: Zeer rustig gelegen, mooie Appartementen, Uniek Deur Hun ligging, Uitzicht en inrichting. Een Zeer gewilde De De accommodatie met Klasse.

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving