Resotel Baan Sanook - Changwat Sakon Nakhon

Code: AD-22357
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 4
  • Hotel

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Geniet van een “avontuurlijke” vakantie in het hart van het ongerepte Isan, een exotische streek idylle in het noordoosten van Thailand, met toegang tot historische gebouwen, opzienbarende locaties en schitterende creaties van moeder natuur.
Weg van de uitgestippelde routes en uitgekauwde attracties, zonder dat je maar iets aan comfort hoeft in te leveren.

Resotel Baan Sanook is een kleinschalig opgezet resort en combineert met succes traditionele Thaise architectuur met modern comfort, vriendelijke service en uitzonderlijke ontspannings-mogelijkheden in een authentieke gastvrije omgeving. Resotel Baan Sanook onderscheid zich van anderen door persoonlijke benadering en bied naast logies ook individuele excursies aan per SUV en per scooter.

Als u uw vakantie in een warme persoonlijke sfeer wilt beleven, in een nette, gezellige, ongedwongen omgeving en authentieke, vaak historische, bezienswaardigheden wilt zien die niet op internet zijn terug te vinden, dan adviseren wij u zeker te komen.
Vanzelfsprekend voldoen onze kamers en villas aan de eisen van de moderne reiziger.

Ontspan en geniet tijdens je verblijf bij Resotel Baan Sanook. Een unieke locatie om deze gevarieerde regio te verkennen met haar natuurlijke schoonheid, adembenemende tempels en verrassende activiteiten en mogelijkheden. Een verblijf bij Resotel Baan Sanook is nimmer lang genoeg.
Als je het echte Thailand wil ervaren dan heb je bij Resotel Baan Sanook de juiste plek getroffen !!!

Belangrijke opmerkingen:
– Eigenaars zijn Salinee en Robert Merks, Thai/Nederlands echtpaar welke wonen op het resort en derhalve altijd beschikbaar zijn.
– Ons Resotel is begin dit jaar 2017 geopend; engelse versie website is gereed, Nederlandse versie zal online gaan voor eind dit jaar 2017
– Eigenaars zullen beide present zijn op de vakantiebeurs 2018 in Utrecht, Hal 3, stand OP08 (ontdek-plein). Vakantiebeurs is van 10 t/m 14 Januarie 2018.
– Schroom niet telefonisch informatie in te winnen; u kunt ons bereiken op nederlands nummer 024-3010235. Houd wel rekening met +5 uur tijdverschil svp
– Op individuele basis bieden we ook compleet pakket aan; logies, vol pension, excursies etc…… contact ons voor mogelijkheden.

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Hotel
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.