Beschrijving

Locatie en atmosfeer

Op nog geen acht uur rijden van Utrecht ligt Moulin des Jarassses in het groene hart van Frankrijk, de Limousin. Dit natuurschone gebied kenmerkt zich door bossen, beekjes en pittoreske dorpjes. De reden voor Judith en Andries om hier in 2010 Moulin des Jarasses te starten. Het terrein is 7,5 hectare groot met daarop twee watermolens van 200 jaar oud, een authentieke molenaarswoning en een graanschuur die tot ontmoetingsruimte is omgebouwd. Over het terrein stroomt het riviertje La Noisette. Een ideale plek als u op zoek bent naar rust en ruimte.

Faciliteiten en aanbod

U kunt verblijven in diverse unieke accommodaties, zoals de safaritent de luxe plus, safaritent de luxe, een ronde safaritent, een safari Fôret op een prachtige locatie aan de rand van het bos of in de gîte danwel met uw eigen kampeermiddel. De plaatsen zijn vrij en niet afgebakend. Zo kunt u zelf kiezen wat ideaal voor uw gezin zal zijn om een perfecte vakantie te realiseren. Het terrein is ruim, overzichtelijk en voorzien van twee verwarmde zwembaden. Op het terrein is genoeg te doen voor jong en oud. Alleen al de natuur op het terrein nodigen uit om te ontdekken. Voor de kleintjes is er een heerlijk riviertje om te spelen, een kinderboerderij, de speelzolder, skelters en loopauto’s. Of wat dacht je van scha tzoeken op het terrein van Moulin des Jarasses? Met een GPS-ontvanger en aanwijzingen ga je op pad. Als je wilt, kun je vooraf een workshop geocaching volgen.

Omgeving en activiteiten

Verder zijn er in de buurt veel mooie fiets- en wandelroutes, pittoreske dorpjes en brocantes en antiekmarkten. Maar misschien heeft u wel even zin om helemaal niets te doen en te genieten van de rust en ruimte om u heen. In onze jardin du thé kunt u heerlijk lunchen. We bieden de mogelijkheid om elke avond lekker aan te schuiven tijdens de table d’hôte. Of voor een cappuccino of verse muntthee op het terras. Als het ‘s avonds frisser wordt, steken we de houtkachel aan onder de veranda en kunt u hier van een heerlijk wijntje genieten. 

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Huurtent
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 7
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving