Minicamping Pont de la Planque - Montirat

Code: AD-22660
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 4
  • Huurtent

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Op Pont de la Planque logeert u op een unieke plek, waar respect voor milieu en natuur belangrijk is. We bieden u een comfortabele locatie midden in de prachtige natuur van de Tarn. Bij ons stapt u uit de hectiek van alledag. U hoort de uilen in de nacht en u kijkt ’s morgens uit over groene heuvels in het eerste zonlicht.
Als u wilt kunt u eten uit onze moestuin, zelf de aardbeien plukken of samen de eitjes rapen voor het ontbijt. We serveren maaltijden met producten die zoveel mogelijk lokaal en biologisch zijn. Recht uit de moestuin op uw bord. Daarbij schenken we biologische wijnen uit de Gaillac. Elektriciteit wordt opgewekt door eigen zonnepanelen en we scheiden ons afval. Aan het eind van het kampeerseizoen wordt de camping weer weide en nemen de vossen, de reeën en de dassen uw plek weer over.
Op Pont de la Planque verhuren we 4 tenten. Het zijn allemaal stormvaste tenten van De Waard met een vast grondzeil en katoenen dak. De tenten zijn ingericht met comfortabele bedden, een volledige kampeerkeuken, tafels en stoelen en ligstoelen. Er is elektriciteit in de tent op basis van zonne- energie. De tenten hebben een sportieve uitstraling met ruime luifels die beschutting bieden tegen de zon, en in de avond kunt u er heerlijk onder wegkruipen met een boek.

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Huurtent
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.