Mas Can Lluis - Cistella

Code: AD-22605
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 12
  • Vakantiehuis

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Mas Can Lluis is een eeuwenoude masia die mooi opgeknapt is door Rinus en Carien. Je waant je er in het paradijs met prachtige uitzichten op de omliggende bergen, mooie zonsondergangen en telkens weer die sterrenhemel. Het ligt 2,5 kilometer van het middeleeuwse dorp Cistella en u bereikt het via een makkelijk te berijden halfverharde weg. Can Lluis heeft meerdere vakantieverblijven en elke woning heeft haar eigen terras. Er is een algemene ruimte rondom het zwembad en er is een paviljoen (overdekte ontmoetingsruimte). Het zwembad wordt gedeeld met andere gasten. Carien en Rinus kennen het gebied erg goed en geven graag tips over alles wat er te doen is in de nabije omgeving. De GR-wandelroute loopt vlak achter het landgoed en direct vanuit het huis zijn goede wandelingen te maken. Elke accommodatie bestaat uit een huiskamer met open keuken en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Ieder huis heeft een open haard of houtkachel en er is centrale verwarming. Er zijn veel boeken in huis dus die kunt u
thuislaten.

Omgeving
Het huis ligt 2,5 kilometer van het dorp Cistella ( 275 inwoners). Daar is het winkeltje (tevens bar met terras) van Montse en Lydia waar u dagelijks vers brood en andere dagelijkse benodigdheden kunt kopen. het dorpje heeft 2 goede restaurants. Figueres ligt op 12 kilometer. Binnen een uur bent u bij de luchthaven van Girona. De stad Girona ligt op 45 kilometer. Mooie strandjes bereikt u in een half uur. Carien en Rinus hebben veel goede (eet) tips.

Indeling huis
Huiskamer met televisie, centrale verwarming en houtkachel. 2 Slaapkamers met 2-persoonsbed ( aparte matrassen). 2 Badkamers met toilet, wastafel en douche.

Opmerkingen
• U kunt bij de eigenaren een warme maaltijd en/of ontbijt reserveren.
• In het algemene gedeelte is Wifi ontvangst mogelijk.

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 12
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.