Maison de Caballero - Villefranche-du-Périgord

Code: AD-22554
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 4
  • Vakantiehuis

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Maison Caballero te Villefranche du Perigord gelegen onder in de Dordogne, tussen Bergerac en Cahors is een luxe vakantie- verblijf op loop afstand van het dorp. Het huis heeft via het terras uitzicht op de vallei Le Coustalou. U kunt genieten van de faciliteiten van het dorp en de rust van het land en het uitzicht. Maison de Caballero heeft veel extra’s een grote woon keuken waar u met uw vrienden of familie heerlijk samen kan koken en genieten. De huiskamer is voorzien van heerlijke stoelen en een riante bank. de twee slaapkamers zijn voorzien van twee tweepersoons bedden en een slaapbank. In de tuin kunt u gebruikmaken van het zwembad en de ligstoelen en niet te vergeten een grote Barbecue. Voor de sportievelingen is er in de omgeving van alles te doen of te beleven zoals fietsen, wandelen maar ook kanoën of een dagje naar een survival park. Voor de wijn en spijs liefhebbers zijn er fantastische restaurants en wijn- chateau’s in de buurt.
Wij ontvangen u graag in ons huis en heten u van harte welkom, voor vragen zijn wij er altijd voor u. Tijdens uw verblijf wonen wij zelf in het souterrain wat afgesloten is van het huis en de tuin uw “privacy is verzekerd”.

Wij hopen u in 2018 te mogen ontvangen,

Met vriendelijke groeten Margie & Bram.

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 2
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.