Les Deux Pigeons - Vaumeilh

Code: AD-22540
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 8
  • Bed Breakfast

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Een aantal jaren geleden kochten we ons huis “Les Deux Pigeons” in de Provence, gelegen op een hoogvlakte langs de Durance, op zo’n acht kilometer ten noordoosten van de stad Sisteron. Het huis, gebouwd in 1890, ligt in een zeer rustige, landelijke omgeving en wordt omringd door de bergen van de Haute Provence. De mooie streek, de mensen, de bergen, de ontelbare zonovergoten dagen – die lunchen op het terras zelfs in november en december mogelijk maken – én de prachtige sterrenhemel ’s nachts deden ons besluiten om ons hier definitief te vestigen.

Wij kunnen onze gasten het volgende bieden:
“Les Ramiers”, een chambre d’hôte,
“Les Tourterelles”, een chambre d’hôte,
“Les Colombes”, een appartement voor maximaal vier personen.

Onze gasten kunnen gebruik maken van de tuin rondom ons huis. Zowel aan
de noord- als aan de zuidkant van ons huis zijn een aantal terrasjes die de mogelijkheid bieden om te genieten van de rust en het weidse uitzicht op de Alpes de Haute Provence. Uiteraard kunnen onze gasten vrij gebruik maken van het zwembad. Verder hebben wij in de ontvangstkamer/zitkamer diverse folders en brochures met activiteiten, evenementen en excursiemogelijkheden. Zo kunt u in de omgeving van “Les Deux Pigeons” o.a. zweefvliegen, paardrijden, fietsen, wandelen of golfen. Een aantal keren per week wordt er een heerlijk regionaal gerecht bereid en kunnen de chambre d’hôtes gasten aanschuiven aan tafel bij de gastheer en gastvrouw. Op andere dagen mee eten met de maaltijd van die dag (plat du jour) behoort ook tot de mogelijkheden, in beide gevallen tegen een redelijke vergoeding.

Genoeg mogelijkheden dus voor een aangenaam verblijf in de Provence.
Wij hopen u binnenkort in “Les Deux Pigeons” te mogen begroeten.

Jan en Marijke Wijte

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 8
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.