Beschrijving

La Vigne is een recent gemoderniseerde authentieke Franse boerderij (fermette) voorzien van alle gemakken, zoals een volledig ingerichte keuken, een ruime badkamer, dvd-speler, televisie met Nederlandse programma’s en internet (WiFi). Het vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers met in totaal 8 slaapplaatsen.

Rondom het huis is een groot terras en een tuin met uitzicht op een onbedorven heuvellandschap. Onze gasten loven het prachtige uitzicht met vaak oogverblindende zonsondergangen, onder het genot van een glas wijn bij een houtvuurtje en een stralende sterrenhemel tijdens een heldere nacht.

De omgeving biedt prima mogelijkheden voor o.a. wandelen, fietsen, vissen, paardrijden en golfen. Op een afstand van 15 autominuten is een zwemmeer met zandstrand en ligweide.

Twee keer per week kunt u naar wens gebruik maken van table d’hôtes.

De Nederlands sprekende eigenaar bewoont het even verderop gelegen huis. Zij kunnen tevens behulpzaam zijn met nadere informatie over activiteiten in de omgeving en zonodig met de Franse taal.

De woning is gelegen in een landelijke omgeving aan het eind van een doodlopende weg. Vooral voor rustzoekers en natuurliefhebbers is de Creuse een mooi en landelijk gebied. Kijk naar onze website (www.maisonlavigne.nl) met alle door ons zelf gemaakte natuurfoto’s op eigen terrein en in de directe omgeving.

Op een afstand van 8 km is het stadje Boussac met alle voorzieningen, waaronder twee supermarchés en een gezellige weekmarkt op donderdagochtend. Bovendien ligt aan de rand van het centrum een fraai kasteel dat elke dag te bezichtigen is.

Per auto is het huis makkelijk in één dag te bereiken. De afstand vanaf Utrecht is circa 820 km.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 2
  • Aantal personen (maximum): 8
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving