Beschrijving

In de zijvleugel van het hoofdgebouw van La Cerisaie bevonden zich vroeger, de wijnkelder, de rijtuigstallen en op de etage de opslag van droge goederen, deze laatste ruimtes zijn geheel omgebouwd (waarvan alleen de dakconstructie en buitenmuren zijn behouden) tot 2 leuke vakantie huisjes (gîtes).

Zonnig terras
Door een uitsparing in het dakvlak is een ruim besloten zonnig terras gerealiseerd, met uitzicht over de tuin en de daarachter gelegen bergen, met glaspui en openslaande deuren naar de daar achtergelegen woonkamer. Gebruikmakend van veel lichtinval, zeer goede dakisolatie en hoge plafonds zijn het lichte, koele huisjes geworden.

Overal ‘terre cuite’ vloertegels met de charme van antieke kasten, tafels, stoelen etc. gecombineerd met hedendaags comfort overal verwarming, centraal afzuigsysteem, complete keukenuitrusting met fornuis(oven), magnetron en koelkast, inclusief keukenlinnen. Wasmachine beschikbaar.

Voor de deur een privé parkeerplaats. Via een hellend pad bereikt u het centrale halletje van de gîte welke direct grenst aan de kersengaard. Op vakantie in je ‘eigen’ huisje en toch van de vele faciliteiten van La Cerisaie gebruik kunnen maken. Wat blijft er te wensen over?

De Gîtes zijn onderdeel van B&B La Cerisaie, u als huurder kunt van alle faciliteiten die worden aangeboden, zoals ontbijt en diner, gebruik maken.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving