Domaine de Mialaret - Neuvic

Code: AD-22286
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 5
  • Huurtent

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Welkom bij Domaine de Mialaret, een eeuwenoud 44 hectare groot landgoed met kasteel, houten chalets, stenen forestcabins, 8 hectare grote **** camping en compleet ingerichte safari-lodge tenten.
Op het domein een Art Deco zwembad, tennis, 2 visvijvers, 2 speeltuinen, voetbal- en bossaballveld, tafentennis en petanque en diverse boerderijdieren waaronder mini-ezeltjes. Gastronomisch restaurant in kasteel, brasserie/pizzeria en afhaal bij het campinggedeelte.
In hoogseizoen verschillende originele activiteiten zoals timmerdorp, circusschool, Djembé workshops, lasergamen, Grafiekatelier, vlottenbouw en kidsclub. Met externe derden bieden we aan: avonuur in een boomklimpark, kano/kayak op de Dordogne en buitenritten te paard ( ervaren ruiters!)
Onze kasteelcamping ligt vlakbij de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het 410 hectare grote meer van Neuvic in de regio Correze, op een kleine 20 kilometer van de A89 (tolweg Clermont Ferrand-Brives la Gaillarde) Vanaf Utrecht 975 kilometer, waarvan 950 via snelweg.
De fabelachtige natuur, de Correze is het dichtst beboste gebied in Frankrijk, en de authentieke dorpjes, rustieke marktjes en kleinschalige festivals maken de Correze tot een paradijs voor de aktieve natuurliefhebbers en hun kinderen, een eldorado om te wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en vissen.
La Symphonie de la Nature Pure ervaart u op Domaine de Mialaret

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Huurtent
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 5
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.