Champeaux - Ronnet

Code: AD-22241
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 15
  • Pipowagen

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Op de grens van de Allier en Puy-de-Dôme, ligt onze 150 jaar oude boerderij temidden van een glooiend heuvellandschap en omgeven door bossen. Een ideale plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van alle mooie dingen die de Auvergne u te bieden heeft. Sinds de komst van de brug van Millau, is de route via Orleans/ClermontFerrand/Montpellier (A71/A75)een goed alternatief voor de ‘Route du soleil’. Champeaux is daardoor al vaak gebruikt als tussenstop op de weg naar het zuiden van Frankrijk of Spanje. Maar ook voor een langer verblijf houden we ons graag aanbevolen en met al hetgeen de Auvergne u kan bieden, zult u zich niet snel vervelen. De boerderij bevindt zich op een ruim, overzichtelijk terrein waar ook kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Voor hen is dan o.a. een schommel, pingpongtafel en tafel-voetbalspel voorzien. Ook beschikken we over een zwembad (ca 6×4) om heerlijk te badderen of lekker af te koelen. Ook u trouwe viervoeter is van harte welkom. We beschikken over ruime kamers en diverse terrassen waar men zich eventueel in alle stilte kan terugtrekken, al genietend van een goed boek of prachtig uitzicht.

Wilt u meer privacy en geheel zelfvoorzienend zijn, dan kan dit in ons vakantiehuis/gite “Les Combrailles”. Een vrijstaand huis, geschikt voor max. 5 personen en volledig omheind. Voor meer informatie kunt u even doorlinken naar onze website.

Rust en activiteit gaan nog hand in hand in de Auvergne; fietsen, wandelen, paardrijden, survival, alles is hier nog mogelijk in de ongerepte natuur. In de nabije omgeving bevinden zich 2 golfbanen alsmede een zwemmeer. Kanöen is mogelijk op de rivier “la sioule”. De dichtsbijzijnde stad is Montlucon (20 km) en wat verder (80 km) liggen Vichy en Clermont-Ferrand. Kortom; voor elk wat wils!

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Pipowagen
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 15
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.