Chambres d'hôtes La Souche - Saint-Chinian

Code: AD-21882
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 12
  • Bed Breakfast

Beschrijving

Lees complete beschrijving

In 2003 zijn we ons gaan vestigen in de Languedoc in Frankrijk in een klein gehucht, Hameau de Castelbouze, omringd door de uitgestrekte wijnvelden van Saint Chinian. Daar vonden wij een herenhuis, een zogenaamd Maison de maître, ooit het huis van een wijnboer. Dit bleek voor ons de perfecte plek om onze droom te verwezenlijken, namelijk het starten van een Chambres et Table d’hôtes.

In 2005 wordt La Souche (Frans: de stronk of wijnstok) geopend! Voorafgegaan aan een grondige renovatie waarbij het huis met behoud van het typische Franse karakter en de vele authentieke details, zoals de mozaïeken tegelvloeren, ornamenten plafonds en de hoge paneeldeuren, aan de moderne tijd werd aangepast.

In 2008 zijn alle vier kamers en het appartement klaar, ingericht met brocante meubels, tweedehands design en Ikea. Een mooie mix van oud en nieuw design. Achter het huis in de lommerrijke tuin is een natuurzwembad met vrij uitzicht over de wijnvelden.

In 2012 besluiten we een oude wijnschuur te kopen waarvan de achterzijde al aan onze tuin grenst. Het blijkt weer een enorme uitdaging om de oude schuur om te toveren tot luxe appartement.

Het nieuwe appartement hebben we Le Souquet (Frans: petite souche) gedoopt. Kijk op onze website onder het “kopje” Le Souquet in de gallerij met foto’s en meer info over dit bijzondere appartement!

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 2
  • Aantal personen (maximum): 12
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.