Beschrijving

Casa Los Dos is de ideale plek voor een vakantie in Andalusië. De Bed & Breakfast staat in de bergen van Cómpeta, een oase van rust en een uitvalsbasis voor diverse activiteiten in de omgeving.
Als u even totaal tot rust wilt komen en wilt genieten van een uitgebreid ontbijt of diner op één van onze terrassen bent u bij ons aan het goede adres. Maar ook als u wat meer van de omgeving wilt zien en diverse sportieve activiteiten wilt ondernemen is Casa Los Dos de ideale plek.
Onze ruime kamers zijn me zorg ingericht en beschikken over comfortabele bedden van Europees formaat. De kamers hebben een eigen badkamer en de studio’s hebben bovendien een keukentje. Vanaf de terrassen heeft u uitzicht over de olijfboomgaarden, met druivenstruiken begroeide berghellingen en de zee.
We heten u van harte welkom in onze bed&breakfast Casa Los Dos. De plek is voor ons een droom die we graag met u delen.

Erik komt van oorsprong uit België en Ad uit Nederland, in 2005 kwamen we voor het eerst op vakantie in Cómpeta en het was ons meteen duidelijk dat hier onze toekomst zou liggen. Uiteindelijk besloten we in 2011 de uitdaging aan te gaan en verhuisden naar het platteland van Cómpeta om een bed & breakfast te starten. We houden van het rustige en goede leven in Andalusië en hopen dat onze gasten het net zo naar hun zin hebben als wij hier.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 8
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving