Camping Labalade - Marsac

Code: AD-21842
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
 • Aantal personen : 25
 • Pipowagen

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Welkom op onze kleine rustige Camping Labalade! Deze bevindt zich op 840 km van Utrecht en is omgeven door meren, rivieren, bossen en weidse heuvellandschappen. De ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers! De stilte wordt af en toe onderbroken door de roep van de bosuil.

In de directe omgeving volop mogelijkheden om te ontspannen: zwemmen, vissen, kanoën, fietsen, paard-/ezelrijden, golfen en wandelen. Het wandelpad naar Santiago de Compostella ligt op 100 mtr. afstand van de camping. Verder zijn er pittoreske dorpjes en steden in de buurt om te bezoeken, een terrasje te pakken of om één van de vele brocantes te bezoeken. Wij geven u graag alle informatie over de omgeving. En gewoon genieten voor de tent/caravan met een goed glas wijn kan natúúrlijk ook.

Op de camping zijn 6 ruime staanplaatsen met zowel zon als schaduw met schitterend uitzicht. Verder staan er op de camping 3 compleet ingerichte Pipowagens te huur. Deze zijn in stijl ingericht met bric-à-brac dat op de vele brocantes in de buurt is verzameld. Eventueel een kleine tent bijplaatsen is geen probleem. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. En in de voormalige boerderij hebben we Chambres & Table d’Hôte. Tevens hebben we vanaf deze zomer een compleet ingerichte Tipi-tent in de verhuur voor de avontuurlijke kampeerders.
Het sanitair(nieuw) voor onze camping gasten bevindt zich centraal gelegen naast het huis.

In het naast gelegen dorp Marsac(1km) vindt u alle voorzieningen, zoals een bakker, kleine supermarkt, 2 restaurants e.d. Ook bevindt zich in het dorp een openluchtzwembad op natuurbasis gezuiverd, uniek in Frankrijk! Tevens is er een treinstation met rechtstreekse verbindingen naar de grote steden Limoges en Guéret.

Op het terras kunt u aanschuiven voor een goede betaalbare maaltijd. Regelmatig organiseren wij, voor wie willen, een gezamenlijke BBQ bij het kampvuur of een visrookavond. Ook de kinderen worden niet vergeten en kunnen marshmallows en broodjes bakken boven het vuur.

Voor meer informatie zie onze website www.labalade.nl of onze facebookpagina Camping Labalade

15% korting in voor- en naseizoen!

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

 • Type accommodatie: Pipowagen
 • Aantal personen (minimum): 1
 • Aantal personen (maximum): 25
 • Aantal badkamers: 3
 • Aankomsttijd: 15:00
 • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Afstanden

 • Centrum: 1 km
 • Winkels: 1 km
 • Zwembad: 1 km

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.