B&B Cas al Cubo - Morata

Code: AD-21710
1/6

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 10
  • Bed Breakfast

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Bed and Breakfast Cas al Cubo is ontworpen in moderne Stijl en Opende Haar deuren in 2011. Het Ligt in Een kleine, tot Ecologisch Gebied uitgeroepen vallei, 2 kilometer ten Zuiden van Het Dorp Santa Catarina da Fonte do Bispo en 6 kilometer ten Noorden van Het gezellige Moncarapacho in de Oostelijke Algarve.
In dit deel van de Algarve is Het ‘oude’ Portugal ingelogd Eenvoudig terug te Vinden in de kleine dorpen in Het binnenland en verkrijgbaar in de vissersplaatsjes aan de kust. Hoogbouw vind je hier Bijna Niet en alhoewel Het toerisme ook hier zijn Intrede heeft gedaan, Voert Het houten pen Niet de boventoon boven de traditionele nijverheid als landbouw (bijvoorbeeld sinaasappel-, alfarobbeira- van olijfgaarden) en de Vaak kleinschalige Visserij. Vakantie is Om Te Ontspannen.
Bij de inrichting van onze Kamers Hebben we daarom de Nadruk gelegd op Het Vinden van De Ideale Combinatie Van het het comfort en gezelligheid. De Indeling van de Kamers is ontworpen Deur Een Portugese architect sterven de ruimtes Een moderne en frisse Uitstraling heeft gegeven waarbij vooral Het praktisch gebruik de leidraad is. Bij de Uitrusting van De Kamers Hebben Wij nagedacht Over het Maximale comfort. Zo behoren bijvoorbeeld Een Haarföhn, Een zaklantaarn, Een strandparasol en Een schoenlepel tot De Standaard Uitrusting. Iedere kamer is eveneens voorzien van Een wekkerradio, ook iPod-houder en oplaad station. Natuurlijk Ontbreekt de airconditioning nergens.
Onze Bedden Zijn Goede boxspring Bedden, van Nederlandse makelij. In lengte variëren ZE Tussen de 2,00 en 2,20 meter. Dat betekent DAT ook lange for voor gasten bij ons uit de voeten Kunnen. Door de Goede Kwaliteit matrassen Komt van iedereen aan zijn broodnodige rust teen. Bij ons DUS Geen te harde of te korte Bedden.
Vier van onze Kamers Hebben Een royaal dakterras DAT Volledig is ingericht Voldaan Een Comfortabel zitje, parasol, ligstoelen en hangmat. De ruime schuifpui naar Uw terras is bovendien voorzien van Een hor. De vijfde kamer, Papa Figos, Heeft Een balkon met zitje.

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 10
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.