Ateliers Les Landes - Cahuzac-sur-Vère

Code: AD-21677
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 6

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Wij zijn Pauline en Maarten. Na twintig jaar een fotostudio annex ontwerpstudio in Nederland gerund te hebben, zijn we neergestreken in Cahuzac sur Vère in de Tarn om een nieuwe uitdaging aan te gaan –weg van de hectiek-, zochten we de ruimte op met het landelijke ritme.
Na enige tijd zoeken vonden we Les Landes. We houden van het schitterende landschap, de steden met volop cultuur, de wijnen en het heerlijke klimaat.

Onze plek
Ons Domaine ‘Ateliers Les Landes’ is een oude wijnboerderij op 1 hectare grond, door ons getransformeerd tot een fijne vakantieplek. Er is een gîte voor vier personen en een gîte voor zes personen en een chambre d’hôtes voor twee à drie personen. Ook is er op de kleine camping een comfortabele caravan met voortent te huur.Er is ruim en modern sanitair, en een heerlijk zwembad (6 x 14 meter). In het voor-en naseizoen zullen cursussen in verschillende disciplines worden gegeven, zoals: tekenen en schilderen, fotograferen, beeldhouwen.
Op Les Landes is het ook ideaal om gezamelijk met familie of vrienden vakantie te vieren, waarbij het toch mogelijk is een stuk privacy te behouden.

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Aantal personen (minimum): 2
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.