vakantiehuizen in Zuid-Holland tot één van de meest geliefde bestemmingen voor zowel Nederlanders als buitenlanders!

De bollenvelden en kustlijn van Zuid-Holland
Wanneer je in het voorjaar in de omgeving van de Keukenhof bij Lisse reist, wordt je getrakteerd op de mooiste en meest kleurrijke vergezichten. Want dan staan de beroemde bollenvelden in bloei, met de Keukenhof als absolute hoogtepunt. Hier worden elk jaar zeven miljoen bollen geplant zodat de ongeveer 800.000 bezoekers van allerlei nationaliteiten in bloembedden vol bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten kunnen staan. Een waar spektakel, maar minstens zo mooi om in ‘het wild’ te bewonderen. Bijvoorbeeld onderweg naar één van de mooie Zuid-Hollandse badplaatsen zoals Noordwijk, Scheveningen, Kijkduin en Katwijk. De kustlijn van Zuid-Holland heeft heerlijke stranden met levendige badplaatsen. Hier vind je enkel van de mooiste vakantiehuizen in Zuid-Holland; van luxueuze villa tot knus chalet. Vanaf je vakantiehuis in Zuid-Holland zo het strand op kunnen lopen om uit te waaien aan zee, een drankje te doen in een strandtentje of te wandelen in de duinen: wie wil dat nu niet!

Dagjes uit tijdens vakantie in Zuid-Holland
Zuid-Holland kent een kleurrijke bollenstreek en prachtige kustlijn, maar ook een groot aantal bruisende, historische en moderne steden. Zo wordt Rotterdam momenteel gerekend tot één van meest interessante internationale steden. De gedurfde moderne architectuur, bloeiende kunst- en cultuurscene en smeltkroes van culturen brengen een voelbaar bruisende atmosfeer in deze Maasstad! In Rotterdam zijn ook tal van leuke uitstapjes te maken voor het hele gezin, zoals een beklimming van de Euromast, een bezoek aan het Scheepvaartmuseum, Miniworld of aan Diergaarde Blijdorp. Een andere topstad voor een stedentrip tijdens een vakantie in Zuid-Holland is Den Haag. Hier zijn de meeste attracties vrij te bezoeken; van het Binnenhof waar onze regering zetelt tot koninklijk Paleis Noordeinde. Of pak de tram naar het strand van Scheveningen en loop over de Boulevard, de Pier en breng een bezoekje aan Sprookjesbeelden aan Zee. Daarnaast hebben de historische stad Delft, kaasstad Gouda, universiteitsstad Leiden en Dordrecht, de oudste stad van Holland, genoeg te bieden voor een leuke stedentrip vanuit je vakantiehuis in Zuid-Holland!

Of je nu een zonnige zomervakantie viert aan zee, in het voorjaar van de bloeiende bollenvelden wilt genieten of cultuur wilt happen in één van de hipste of oudste steden van Nederland; vanuit een vakantiehuis in Zuid-Holland heb je al deze mogelijkheden binnen handbereik!