Huurtent vakanties

Combineer het vrije buitenleven van kamperen met de luxe van een accommodatie en ga heerlijk relaxt op vakantie in een huurtent! Een safaritent, ingerichte bungalowtent, lodgetent of een bijzondere yourt; ze zijn op steeds meer vakantiebestemmingen te huur. Een huurtent vakantie bespaart je een hoop inpakken en staat garant voor een zorgeloze vakantie met je gezin, partner of vrienden.

Het voordeel van huurtent vakanties
Wil je niet honderden kilometers rijden met een caravan of pak je liever het vliegtuig? Dan boek je een geschikte accommodatie op de plaats van bestemming. Een hotel, b&b, pension of vakantiehuis bijvoorbeeld. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een huurtent? Hierbij verblijf je middenin de natuur, op een camping of op privéterrein. Je ervaart de rust, ruimte en vrijheid van het campingleven, maar komt niks tekort op het gebied van comfort!

Ingerichte bungalowtent huren
Van een luxe ingerichte lodgetent met eigen sanitair tot een traditionele bungalowtent op een camping: ook in huurtenten zit verschil. Bij iedere ingerichte huurtent zit een bepaalde uitrusting. Voor een bungalowtent bestaat de standaard inrichting vaak uit bedden met een matras, een gasstel, tafel en stoelen, koelkast, glazen, borden, bestek en potten en pannen. Vaak is er ook een buitengedeelte in de vorm van een luifel, parasol of partytent. Een ingerichte huurtent maakt kamperen dus niet alleen veel comfortabeler, maar ook veel gemakkelijker. Je hoeft veel minder spullen mee te nemen. Handig bij een last-minute vakantie of als je met veel personen bent!

Luxe safaritent of lodgetent huren
Wil je een echt bijzondere vakantie beleven of zoek je een ideale manier om relaxed te kamperen met kinderen, ga dan voor ‘glamping’! Hierbij huur je een ruime safaritent of lodgetent, compleet met luxe inrichting, zithoek, eethoek, rijk uitgeruste keuken en comfortabele bedden. Lodgetenten zijn zelfs van een eigen badkamer en toilet voorzien! Vaak hebben deze huurtenten een eigen overdekte houten veranda, waarop je privé kunt genieten van het mooie weer en de omgeving. Zo ben je lekker dichtbij de natuur en tegelijkertijd omringd door modern comfort!

Tent huren bij Nederlanders
Wanneer je eens een huurtent wil proberen, hoef je niet bang te zijn dat je beperkt wordt in je mogelijkheden. Er zijn tenten te huur op allerlei vakantiebestemmingen, van Denemarken tot Senegal. In Afrika is een ingerichte safari-lodgetent zelfs eerder regel dan uitzondering. De geluiden van insecten, vogels en wilde dieren die je daar rondom je lodgetent hoort, maken dit verblijf tot een unieke belevenis! In Europa zijn er talloze bungalowtenten, safaritenten, lodgetenten, tipi’s en yurts te huur in landen als Denemarken, Duitsland, Zweden, Italië, Tsjechië, Spanje en België. Wil je op vakantie in Frankrijk, dan heb je helemaal veel keus. In Frankrijk is glamping namelijk enorm in opkomst en zijn veel luxe campings voorzien van safaritenten of lodgetenten. Check ook eens de mogelijkheden bij Nederlandse verhuurders van tenten. Je kunt dan rekenen op een gastvrije ontvangst in je eigen taal op de mooiste bestemmingen. En misschien is je huurtent dan zelfs wel uitgerust met Nederlandse televisie of een Senseo!