Chalet Sonnentanz Michiel en Hanneke Ik Vertrek

In deze Ik Vertrek zie je Michiel en Hanneke Bovy samen met hun dochtertjes naar Oostenrijk vertrekken vlakbij de mooie wintersportplaats Zell am See. Ze hebben hier een pand gekocht en compleet verbouwd zodat er plaats is gekomen voor 8 appartementen die gezamenlijk Chalet Sonnentanz zijn genoemd. De Appartementen liggen in het prachtige plaatsje Piesendorf  in Oostenrijk. De appartementen zijn geschikt van 1 tot en met 14 personen dus ook heel geschikt als groepsaccommodatie. Alle apppartemten zijch even smaakvol ingericht en het zal u aan bijna niets ontbreken. Ze hebben niet voor niets een hele hoge gemiddelde score op Zoover.

Piesendorf zelf heeft ook behoorlijk wat te bieden en ligt tussen de zeer bekende plaatsen Zell am See en Kaprun in. In allle 4 de seizoenen is er wel iets te doen en het gebied is met name voor natuurliefhebbers zeer geschikt.

In het oude pension wat Hanneke en Michiel uiteindelijk ombouwden tot appartementen kunt u dus prima overnachten om vanuit hier de prachtige omgeving te ontdekken. Ze vinden gastvrijheid heel belangrijk en ze stellen zich beide dan ook voor 100% op als gastvrouw en gastheer. Uw zult een prachtige vakantie beleven in Chalet Sonnentanz bij de familie Bovy, dit alles kunt u zelf zien in het programma Ik Vertrek.