Bezochte accommodaties

Regelmatig grijpen wij de kans aan om zelf accommodaties te bezoeken die bij ons op de website staan om zodoende een goed beeld te krijgen van wat er zich allemaal afspeelt en hoe wij onze diensten nog beter kunnen maken voor de accommodatiehouders. Hieronder lees je in het kort onze bevindingen! Mystery guest worden, neem dan contact met ons op.

Château Beaucharmoy – Frankrijk – bezoek 2016

In 2016 hebben we onder andere overnacht in chambre d’hôte Château Beaucharmoy. Dit prachtige chateau ligt werkelijk op een schitterende locatie en niet ver van A31 wat dus ideaal is voor mensen die van of naar het zuiden reizen. Vanaf minuut 1 werden we enthousiast begroet en dat is na een lange reis best prettig. Gelijk kregen we een heerlijk drankje aangeboden en kwamen we heerlijk bij in de prachtige ontvangstruimte. Onze slaapkamer was werkelijk prachtig echt even terug in de tijd en met een super goed bed! Heerlijk! Dus ben je op doorreis of wil je gewoon een heerlijk ontspannen weekend? Dan is chambre d’hôte Château Beaucharmoy super geschikt!

Landgoed Milire Rybnik – Tsjechië – bezoek 2015

Ook in 2015 mochten we weer bij een klant op bezoek, we bezochten Landgoed Milire in Tsjechië en verbleven in het vakantiehuis Rybnik. Een zeer compleet vakantiehuis waar veel aandacht aan is besteed. Eigenlijk is alles er aanwezig wat je nodig hebt, aan veel kleine dingen zijn gedacht. En ontbreekt er iets dan kun je altijd even bellen of sms’en. Het vakantiehuis ligt op een zeer mooie plek met een prachtig uitzicht en er is veel rust te vinden. Ook kun je prima je honden meenemen en / of je kinderen. Een aanrader dus!

Hotel Das Waldhaus Winterberg – Duitsland – bezoek 2014

In 2014 hebben wij een weekend doorgebracht in het leuke en gastvrije hotel Das Waldhaus Winterberg. Henry en Simone geven je diret het gevoel van thuis zijn en dat is erg prettig. Het is heerlijk zitten aan de bar of in de lounge bij de openhaard. Het ontbijt is prima en divers genoeg qua keuze. Ook kun je ‘s avonds heerlijk eten in het restaurant. Wij wilden eigenlijk ook een keer buiten de deur eten maar het was ons zo goed bevallen dat we dat niet hebben gedaan. De kamers zijn goed en het sanitair ook en wij hadden ook nog eens een prachtig uitzicht!

Hondencamping La Soupèze – Frankrijk – bezoek 2013

Wij hebben een week gekampeerd op de mooie en vooral hond vriendelijke camping van Marco en Tamira. Ze hebben erg veel aandacht besteed aan het sanitair wat er gewoon erg netjes uit ziet en wat elke dag keurig schoon gemaakt wordt. De Hondencamping ligt aan het einde van een doodlopend straatje in een heel klein gehuchtje op werkelijk een prachtige plek. Je kunt vanuit de camping zo de natuur in wandelen. Op de camping is een gezellig barretje waar je ‘s avonds even lekker een drankje kunt doen. Ook wordt er een aantal keer per week gekookt. Heb je een hond(en) dan is deze camping echt een aanrader!

Camping Idyll – Hongarije – bezoek 2012

Heerlijk een week gekampeerd bij Musu en Jeroen op hun prachtige camping Idyll. Ze staan altijd voor je klaar en geven je graag tips over de omgeving van wat er allemaal wel niet te doen. De camping zelf is keurig netjes en ruim opgezet met zeer mooie sanitaire voorzieningen voor een camping. De plaatsen zijn ruim genoeg en er zijn veel mooie bomen en planten te bewonderen. ‘s avonds kun je heerlijk een drankje doen in de gezellige bar en af en toe is er ook de mogelijkheid om mee te eten. Kortom voor kampeerders die Hongarije ontdekken absoluut een must!

Oazis Tanya Poesta camping – Hongarije – bezoek 2012

Bij Theo en Tineke hebben we midden op de Hongaarse Poesta mogen kamperen, een prachtige camping die echt midden in de natuur ligt. Na een spannende rit over de zandweg naar de camping toe hebben we een mooie en vrije plek gekregen. Het sanitair gebouw was prima zoals je bij de meeste campings met Nederlandse eigenaren mag verwachten. Er heerst echte gemoedelijkheid want je mag de drankjes zelf uit de koelkast pakken en op een lijst bijwerken. Ook kookt Tineke af en toe en daar mag je voor een redelijk bedrag heerlijk van mee genieten. Verkoeling vind je in het zwembad voor de camping. Dit is echt een aanrader voor rustzoekers en natuurliefhebbers!