Acties

Hieronder staan alle actuele acties, aanbiedingen en / of last minutes! Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten!

03-08-2018
Heb je ook zo’n zin om nog even lekker met z’n tweetjes op vakantie te gaan? Heerlijk genieten van alles wat het prachtige Franse platteland te bieden heeft of lekker een boekje lezen aan het zwembad? Genieten als God in Frankrijk! Dat kan! Domaine de la Bade heeft nog 1 allerlaatste gite (vakantiehuis) beschikbaar deze zomer (Gite Limoux) en laat die nou eens perfect geschikt zijn voor een heerlijk verblijf voor 2… Neem nu contact op voor een leuke verassing bij een reservering in Augustus!

11-07-2018

LAST-MINUTE La Source van La Grange de Fabras. Zoek je nog een leuk vakantieadres in augustus? Nog 1 week beschikbaar bij La Grange de Fabras: La Source! Zaterdag 18 t/m zaterdag 25 augustus 2018. Prachtige locatie, heerlijk appartement van alle gemakken voorzien, mooie tuin met allerlei zitjes en een zalig zwembad! Van € 1.050,00 voor € 895,00 (3-5 personen) of € 795,00 ( 2 personen) per week. En wil je ’s morgens een heerlijk ontbijt en/of ’s avonds eens aanschuiven bij de tables d’hôtes? Ook dat is mogelijk!

 

 

26-06-2018
Zin in zon, zee en zalig ontspannen, maar nog geen vakantie geboekt?
Je ligbedje en ijsgekoelde Cava staan al voor je klaar. Het enige dat je hoort zijn krekels, een paar vogeltjes en de plons in het water als je een heerlijk verkoelende duik in het ruime zwembad neemt. ‘s Middags geniet je van originele Paella op het strand, waarna je nog even heerlijk onderuit zakt. Eindelijk tijd voor dat ene boek waar je door al je drukte maar niet aan toe bent gekomen. Dit kan bij Cortijo El Sarmiento!